Order-to-Cash

Internationale handelsketens worden steeds complexer. Goederen worden in de kortst mogelijke tijd over de hele wereld verzonden. Complexe processen zijn nodig om een verweven netwerk van goederen- en datastromen te controleren en continu te optimaliseren. Hoe meer verschillende dienstverleners betrokken zijn bij de toeleveringsketen, hoe moeilijker het wordt om alles te coördineren. Een serviceprovider die alle diensten van de order-to-cash cyclus kan overnemen, maakt het dagelijkse werk voor zijn klanten eenvoudiger door het verminderen van inspanningen en foutenbronnen en het besparen van kosten. Uiteindelijk profiteert zelfs de consument hiervan.

Bij het ontwikkelen van order-to-cash oplossingen vertrouwt Arvato Supply Chain Solutions op het unieke portfolio van kennis dat zich in de loop der jaren in alle sectoren heeft ontwikkeld. Wij zijn experts in logistiek, fulfillment, e-commerce, betalingsbeheer, douane en nog veel meer. De combinatie van deze competenties stelt ons in staat om onze klanten oplossingen te bieden die niemand anders in de markt kan bieden.

Wij helpen onze klanten zich te concentreren op hun kerncompetenties. Voor de ontwikkeling van nieuwe markten bieden wij de structuren die onze klanten nodig hebben. Ondanks een zeer hoge mate van complexiteit bieden wij te allen tijde een transparant overzicht van alle onderdelen van de supply chain, inclusief de evaluatie van de bijbehorende gegevens.

Een hoog niveau van efficiëntie in de implementatie van Order-to-Cash processen is een uniek verkoopargument geworden voor succesvolle bedrijven, wat leidt tot een stabilisatie van de winstgevendheid en een grotere klanttevredenheid.

Frank Schirrmeister
CEO Arvato Supply Chain Solutions

Order-to-cash in de farmaceutische logistiek

Arvato Supply Chain Solutions heeft voor een farmaceutische logistieke klant een order-to-cash model ontwikkeld dat nieuwe standaarden zet op dit gebied. Zo hebben we in eerste instantie een vlotte toegang tot de EMEA-markten mogelijk gemaakt op basis van schaalbare structuren. Wij zijn nu niet alleen actief voor onze klanten in 83 landen, maar ook voor de klantenservice in 13 verschillende talen en nemen het volledige betalingsbeheer over.

Lees meer (Engels)

Eén oplossing voor alle industrieën

In dynamische en voor een bedrijf onbekende markten, is het vaak zinvol om te beschikken over geïntegreerde procesketens die worden ondersteund door ervaren dienstverleners, bijvoorbeeld om nieuwe verkoopkanalen te ontwikkelen (directe verkoop, e-commerce, enz.), om nieuwe producten met eigen verkoopkanalen te introduceren, om nieuwe geografische markten te ontwikkelen (bijvoorbeeld Aziatische of Amerikaanse bedrijven die voet aan de grond willen krijgen in Europa) of om bestaande logistieke netwerken om te vormen. Het hoofddoel is het verminderen van de complexiteit van de supply chain vanuit het oogpunt van de klant en de kennis van de dienstverlener te gebruiken om kosten te besparen en snelheidsvoordelen te behalen.

Lees meer over hoe Arvato Supply Chain Solutions deze uitdagingen aanpakt.

Order-to-cash in uitgeverijsector

Al 60 jaar bieden wij uitgevers van boeken volledig geïntegreerde oplossingen van bestelling tot betaling. Meer dan 200 uitgevers profiteren van ons unieke order-to-cash model, dat de industrie vormt en voortdurend verandert.

Lees meer (Engels)

Order-to-Cash management

Van de bestelling via de klantenservice en het gegevensbeheer tot de verwerking van betalingen en retourzendingen - wij bieden alle componenten van de order-to-cash cyclus aan en kunnen voor elke klant de perfecte, op maat gemaakte oplossing creëren. Ontdek de perfecte oplossing voor uw bedrijf!

Lees meer (Engels)

E-Commerce

In e-commerce is het perfecte samenspel van alle afzonderlijke onderdelen van de order-to-cash cyclus cruciaal. Van webontwikkeling tot betalingsbeheer - alles moet optimaal op elkaar zijn afgestemd om uiteindelijk een tevreden klant te garanderen. Wij ontwikkelen alle processen in de supply chain vanuit het oogpunt van de eindklant en houden altijd rekening met zijn verwachtingen. Op elk punt in de gehele supply chain zorgen wij ervoor dat uw klanten de optimale klantervaring hebben en dat de perfecte winkelervaring aan het eind van de keten komt.

Lees meer (Engels)

Interview: Klant Centriciteit

"Ons doel is het ontwikkelen van een holistisch, klantgericht bedrijfsmodel dat de ontwikkeling van een digitale strategie, de ontwikkeling en optimalisatie van webwinkels en de downstream processen in de gehele supply chain omvat. Dit vereist een sterk end-to-end begrip van begin tot eind".

Michael Absolon, Vice President Digital at Arvato Supply Chain Solutions

Lees meer (Engels)