Fashion, Beauty & Lifestyle

Slimme oplossingen voor toonaangevende merken op het gebied van mode en consumentenartikelen

Snel, flexibel en internationaal; de afdeling Consumer Products van Arvato implementeert uitgebreide full-service oplossingen op het gebied van e-commerce, omnichannel en retaillogistiek voor bekende mode-, beauty- en lifestylemerken.

Omnichannel commerce biedt eindklantgerichte merken, zowel de gevestigde namen als nieuwkomers, geweldige mogelijkheden voor internationale groei. Want hoewel winkelen via verschillende kanalen voor klanten vandaag de dag de gewoonste zaak ter wereld is, gaat dit voor distributeurs en producenten vaak nog altijd gepaard met grote uitdagingen. Om die reden ondersteunt Arvato, met behulp van innovatieve technologieën en de expertise van de medewerkers, bedrijven met het creëren van een positieve merkbeleving voor de klant via alle kanalen.

Arvato weet precies wat nodig is in deze zeer competitieve industrie. We beschikken over meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling en implementatie van complexe oplossingen, en inmiddels hebben we voor verschillende grote consumentenmerken, zoals Esprit, Nestlé, Douglas, Coty en Triumph International, groeitrajecten op het gebied van e-commerce en retaillogistiek gerealiseerd. Met onze 14.000 medewerkers en een omzet van rond de € 1,6 miljard, zijn we een van de wereldleiders op het gebied van supply chain management en e-commerce, maar ook op het gebied van klantenservice-, betalings-, IT- en marketingdiensten.

Ons wereldwijde netwerk van ruim 70 distributiecentra in Europa, Rusland, Azië en de VS zorgt ervoor dat we snel nieuwe markten kunnen betreden. Alle vitale processen worden in nauwe samenwerking met ons in Hamburg gevestigde digitale bureau Friends of C. ontwikkeld en uitgevoerd, van het ontwikkelen van online winkels, mobiele apps, het frontendmanagement  van B2B- en B2C-logistiek en retourenmanagement tot betalings- en boekhoudsystemen, klantenservice en e-commerceconsultancy.

> 85

logistieke centra en transportoplossingen wereldwijd in meer dan 140 landen

> 25.000

callcentermedewerkers die meer dan 30 verschillende talen spreken

> 150

ontwikkelaars voor verschillende platforms voor online winkel

Diensten die we voor onze klanten verlenen

Supply Chain Management

 • B2B Distribution
 • B2C Distribution
 • Omnichannel
 • Customs and Trade
 • Compliance

Information Technology

 • Reporting & Data Analytics
 • IT Architecture

Logistics & Fulfillment

 • Warehousing
 • Returns Management

Order-to-Cash Management

 • Order Management
 • Multi Language Customer Service
 • Payment Management
 • Risk and Fraud Management

E-Commerce

 • Digital Strategy & Consulting
 • Online Platform Development
 • Design & User Experience (UX)
 • Loyalty Management

Een selectie van onze referenties uit de branche Fashion, Beauty and Lifestyle

Profiteer van onze uitgebreide industrie-expertise

By clicking on "Show content from YouTube.com", you give your consent for YouTube to set cookies on your device, which may also be used to analyze your usage behavior. You can revoke your consent at any time here.

Beauty Logistiek bij Arvato

Neem een kijkje achter de schermen bij ons B2B Beauty logistics center.

Meer over B2B logistics voor Beauty

Door bij veel van onze processen gebruik te maken van automatisering, kunnen we u, ook bij seizoenspieken, een grote flexibiliteit garanderen voor hangende en gevouwen artikelen, schoenen, cosmetica en sieraden. Daarbij kunt u er zeker van zijn dat uw klanten hun artikelen in uw meest belangrijke verkoopperioden snel ontvangen. Door de omvangrijke ervaring die we hebben opgedaan bij verschillende merken op het gebied van mode, cosmetica, luxeartikelen, beauty en schoeisel, weten we precies welke logistieke processen garant staan voor een ultieme klantbeleving. Mooie cadeauverpakkingen, gepersonaliseerde berichtjes of de verwerking van risicoproducten, wij nemen u alles uit handen. Daarnaast bieden we uiteraard ook ondersteuning voor uw crosschannel-processen, zoals Click & Collect of Return-in-Store.

Arvato's Digitale Agentschap Friends of C.

Friends of C.

Het digitale bureau Friends of C. biedt merkbedrijven uitgebreide digitale oplossingen voor e-commerce en B2B: advies en strategie, design, CX, loyaliteitsprogramma's, online-shop ontwikkeling en marketing automatisering. Naast de digitale expertise kenmerkt het bureau zich door zijn volledige e-commerce en B2B kennis als onderdeel van de Arvato Consumer Products business unit.

Commerce. Courage. Code.

www.friendsofc.com

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!