Tech

Oplossingen voor een wereldwijde Supply Chain

De businessunit "Hightech & Entertainment" van Arvato biedt wereldwijde geïntegreerde supply chain oplossingen voor de hightech- en entertainment- en consumentenelektronica-industrie. Met een internationaal team van rond de 2.000 vakkundige en toegewijde professionals zijn we actief in regionale logistieke clusters op meer dan 85 locaties in 20 landen in de VS, Europa en Azië.

Als betrouwbare partner voor blue chip en start-ups kunt u dankzij ons bewezen track record profiteren van onze industriespecifieke ervaring.
Dankzij ons uitgebreide aanbod SAP-modules, kunnen we zowel out-of-the-box- oplossingen en diensten als oplossingen en diensten op maat bieden voor al deze industriesectoren.
Al decennia lang is het onze missie oplossingen en diensten te bieden die de verwachtingen en vereisten van onze klanten overtreffen en een duurzame toegevoegde waarde voor hun supply chain waarborgen.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Kristiaan Wessels

Director Business Development Hightech & Entertainment

> 18 mln. m²

opslagruimte wereldwijd

15.000

experts

85 locaties

wereldwijd

Profiteer van onze jarenlange expertise in de sector

Wereldwijde logistieke organisatie

We luisteren goed naar onze klanten en werken samen met hen aan de ontwikkeling van een unieke en op maat gemaakte wereldwijde logistieke oplossing die up-to-date is en te allen tijde past bij de specifieke uitdagingen en vereisten.

Logistiek voor de Hightech & Entertainmentsector

Al tientallen jaren leveren we diensten voor de hightech-, entertainment- en consumentenelektronicasector en voorzien we onze klanten wereldwijd van de beste logistieke oplossingen.

Grensoverschrijdende oplossingen

In september 2013 is de eerste Free Trade Zone (FTZ) in Shanghai, China gelanceerd als pilot-zone in het kader van hervormingen van het economische beleid. Na het succes ervan werden in 2015 drie andere FTZ´s in China geopend.

Onze klanten

Als onze partner kunt u profiteren van onze tientallen jaren ervaring in de sector. De logistieke experts van Arvato zorgen voor de operationele uitmuntendheid en strategische toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Wij zijn de vaste dienstenleverancier voor verschillende internationale topmerken in een breed scala industriële sectoren. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij ook u van dienst kunnen zijn.

Wereldwijde locaties

Onze locaties zijn strategisch geplaatst ten opzichte van uw supply chain. Ons wereldwijde netwerk is in staat om dynamisch in te spelen op de ontwikkelingen van de marktvraag en de veranderende behoeften van de consument. Wij begrijpen de uitdagingen van internationale markten. In 20 landen ontwikkelen en implementeren we oplossingen voor veel verschillende bedrijfsprocessen, die allemaal zijn afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten van over de hele wereld.

Wij zijn uw partner!

Met onze ervaring op het gebied van seizoensgebonden, schaalbare end-to-end oplossingen en supply chain-diensten ondersteunen uw bedrijf met het behalen van concurrentievoordeel. 

 

  • Maak gebruik van onze strategische locaties - wereldwijd
  • Profiteer van onze wereldwijde mindset en onze uitgebreide expertise in de sector.
  • Doe uw voordeel met onze best-in-class diensten en oplossingen

Succesverhalen van klanten & wereldwijde referenties

Casus

Electronic Arts

Logistieke diensten op locatie voor Electronic Arts

Casus

Sennheiser

Wereldwijde logistieke oplossingen voor Sennheiser

Casus

Sony Music

Geïntegreerd Supply Chain Management voor Sony Music

Business Solution

DiManEx

Toekomstige Supply Chain Optimization met 3D Printing

Download

Uw contactpersoon

Kristiaan Wessels

Director Business Development Hightech & Entertainment