E-Commerce

Uitgebreid aanbod van diensten voor uw succes

De e-commercemarkt groeit nog altijd in snel tempo. Momenteel is de wereldwijde omzet van de business-to-customer(B2C)-markt 2,3 miljard US dollar, en genereert de e-commercemarkt in business-to-business (B2B) ruim 7,7 miljard US dollar.[i] De markt biedt een geweldig groeipotentieel voor bedrijven, maar heeft tegelijkertijd te maken met allerlei uitdagingen en is continu aan verandering onderhevig. Nieuwe technologieën en kanalen zijn steeds opnieuw aanleiding tot veranderingen in het gedrag van online kopers. 

Al meer dan twintig jaar ondersteunt Arvato Supply Chain Solutions bedrijven in de B2C- en B2B-sector met digitale-transformatiediensten voor hun bedrijfsmodellen. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste technologieën, innovatieve ideeën en een uitgebreid dienstenaanbod om hoogwaardige online platforms te ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan strategieconsultancy, de ontwikkeling van webshops en online platforms, webdesign, de ontwikkeling van gebruikerservaringen, online marketing en klantloyaliteitsprogramma's.

In e-commerce kan een optimaal succes worden bereikt wanneer een bedrijf de juiste positie heeft om succesvol alle onderdelen van de procesketen binnen alle kanalen te integreren. Met onze supply chain-mogelijkheden en ons uitgebreide order-to-cashportfolio beschikken we over uitstekende oplossingen voor geïntegreerde e-commerce. Met deze oplossingen waarborgen we dat uw klant kan profiteren van een front-end die is geoptimaliseerd voor de gebruiker, en dat het vervolgproces daarop in de supply chain naadloos verloopt.

 

[i] Statista, “B2B E-Commerce 2017”. Hier beschikbaar: https://www.statista.com/study/44442/statista-report-b2b-e-commerce/. Geraadpleegd december 2018

Overzicht oplossingen

Digitale Strategie & Advies

Als toonaangevende leverancier van e-commerce diensten adviseren wij u bij het ontwerpen van nieuwe digitale handelsmodellen of -strategieën en ondersteunen wij u bij de ontwikkeling en uitvoering daarvan. Daarbij houden we systematisch rekening met het perspectief van de klant.

Ontwikkeling Online Platform

Als service provider met een full-service aanpak brengen we een breed scala aan verschillende vaardigheden en competenties in projecten. Van UX-ontwerp en -ontwikkeling tot systeemintegratie en -exploitatie, tot winkelmanagement, conversiegraadoptimalisatie en online marketing.

Ontwerp & Gebruikerservaring

We vertrouwen op de nieuwste methoden en technologieën om de vereisten te identificeren, de juiste gebruikersverhalen te definiëren en de gebruikerservaring te verbeteren. Trendanalyses en benchmarks maken hier evenzeer deel van uit als bruikbaarheidstests en uitgebreide klantenenquêtes.

Loyaliteitsmanagement

Wij ontwikkelen en beheren loyaliteitsmanagementprogramma's op maat voor tal van internationale en bekende klanten, ontworpen om consumenten, zakelijke klanten en medewerkers te identificeren, te werven en te behouden.

Digitale POS-beheer

Met onze hoge IT-competentie en onze expertise in het leveren van digitale retailconcepten die de nieuwste virtuele en augmented reality-toepassingen bevatten, ondersteunen we bedrijven en verbinden we het klanttraject op de digitale POS, zowel on- als offline.

Voor meer gedetailleerde informatie over onze oplossingen en diensten kunt u terecht op onze corporate website

Neem contact met ons op!

Vertel ons over uw individuele toepassing en eisen. Wij maken de optimale oplossing voor u mogelijk!