Informatie Technologie

Slimme IT-oplossingen voor meer prestaties in de Supply Chain

Veel bedrijven streven ernaar hun klanten een betere dienstverlening te bieden en tegelijkertijd de kosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen. Flexibele, schaalbare en snelle supply chains en e-commercemodellen spelen hierbij een belangrijke rol. Big Data Analytics, Robotic Process Automation (RPA), geïntegreerde IT-oplossingen en kunstmatige intelligentie (KI) of toegevoegde realiteit geven Supply Chain Managers compleet nieuwe mogelijkheden. Als een van de wereldwijd toonaangevende leveranciers van diensten op het gebied van supply chain en e-commerce, zetten we IT en technologie gericht in om hoogwaardige oplossingen te ontwikkelen.

We maken hiervoor gebruik van een centrale IT-infrastructuur waarmee we een groot aantal verschillende systemen en individuele applicaties in ons platform kunnen integreren. Hierdoor zijn minder interfaces nodig en worden een efficiënte supply chain en naadloze processen binnen de order-to-cash-cyclus mogelijk gemaakt.

Daarnaast combineren we moderne rapportage met diepte-analyse. Op die manier krijgen onze klanten een waardevol inzicht waardoor hun planning eenvoudiger wordt en ze hun klanten beter begrijpen. Dit houdt in dat bedrijven in plaats van te reageren proactief en met een vooruitziende blik kunnen opereren. Diezelfde competenties zetten we in voor de continue verbetering van onze eigen processen, bijvoorbeeld die van warehouse management, e-commerce of returns management.

Arvato Supply Chain Solutions maakt gebruikt van toonaangevende automatiseringstechnieken om de productiviteit te verbeteren, de snelheid te verhogen en de kosten te verlagen. Van cloud-based applicaties tot innovatieve pickrobots en toegevoegde realiteit: wij vinden, ontwikkelen en implementeren de juiste technologieën die passen bij de vereisten van onze klanten.

Overzicht oplossingen

Integratie met de klant

Op basis van een EAI-framework (Enterprise Application Integration) zijn we in staat om verschillende platforms en applicaties te koppelen aan de systemen van onze klanten en partners voor maximale transparantie en efficiëntie in de gehele supply chain.

Rapportage en gegevensanalyse

Als end-to-end provider kunnen we gegevens verzamelen over de gehele supply chain, van magazijnprocessen en betalingen tot en met de reverse logistics. Dit stelt ons in staat om voorspellingsmodellen of vraagprognoses te maken, die u onder andere in staat stellen om uw processen te verbeteren.

Gerobotiseerde procesautomatisering

Door gebruik te maken van veelzijdige, interface-geschikte software integreert Arvato geavanceerde automatiseringstechnologieën in logistieke processen. De productiviteit neemt toe doordat orders en routes optimaal op elkaar worden afgestemd en gekoppeld aan processen.

IT Architectuur

Toekomstgerichte IT is de sleutelcomponent van succesvolle supply chains. Naast een gerichte analyse van uw processen en de integratie van nieuwe oplossingen in de IT-architectuur, omvat ons dienstenpakket ook de transformatie van bestaande structuren.

Voor meer gedetailleerde informatie over onze oplossingen en diensten kunt u terecht op onze corporate website

En we kunnen veel meer doen! Aarzel niet en neem contact met ons op.

Vertel ons over uw individuele toepassing en eisen. Wij maken de optimale oplossing voor u mogelijk!