Partner Marketing Programma's

Partner-marketingprogramma’s

Als u werkt met businesspartners of resellers die namens u zaken doen met eindklanten, weet u hoe belangrijk het is om dit kanaal slagvaardig en efficiënt in te richten. Naast het creëren van een loyaal partnerkanaal ondersteunen wij u met het optimaal inzetten van uw marketingbudgetten, samen met uw partners. Zo hebben wij voor grote merken relevante, resultaatgerichte marketingcampagnes opgezet en uitgevoerd. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een partnerprogramma? Wij lichten graag vrijblijvend uw bestaande partnerkanalen en marketingactiviteiten door, om te inventariseren waar voor u aantrekkelijke commerciële kansen liggen.

ROMI

Verhoog uw Return On Marketing Investment.

Brand awareness

Effectieve zichtbaarheid voor uw merk

Partnernetwerk

Verstrek de band met uw partnerkanaal

Partnermarketing

Elk bedrijf met een partner-ecosysteem heeft hiervoor een eigen strategie en manier van werken. Wij adviseren u graag hoe u meer kunt halen uit deze inspanningen. Samen kijken we bijvoorbeeld naar mogelijkheden om e-mailmarketing in te zetten, om zo uw partners sterker te binden aan uw merk en ze regelmatig te informeren over nieuws en relevante ontwikkelingen.  

Ook is het mogelijk een marketing-menukaart of content database te ontwikkelen waarin partners zelf de voor hen relevante marketingcampagnes en -materialen kunnen selecteren. Wij ontwikkelen in samenspraak dat aanbod, houden het up-to-date en adviseren uw partners hoe zij de middelen effectief kunnen inzetten. 

Peter Knoppers

Peter Knoppers

International Key Account Manager