Order-to-Cash Management

Order Management, Customer Service en Payment Management

In hoe meer nieuwe markten een bedrijf actief is, hoe complexer de supply chain- en e-commerceoplossingen zijn. In dat geval is een soepele productstroom door verschillende landen niet het enige doel. De order-to-cashprocessen moeten tevens naadloos verlopen. Daarnaast moet rekening worden gehouden met de landspecifieke gewoonten en wettelijke en douanegerelateerde vereisten.

Als onderdeel van de uitgebreide supply chain- en e-commerceoplossingen, voorziet Arvato wereldwijd in order & cash management.

Met behulp van onze centraal beheerde systemen dragen we zorg voor het complete facturatie- en betalingsproces, van het opmaken van facturen, de risicobeoordeling en beveiliging betreffende crediteuren- en debiteurenbeheer tot herinneringen en schuldvordering. Meertalige klantenserviceteams verzorgen de communicatie met uw klanten. Van het aannemen van orders en het beheren van retouren, tot de facturatie en schuldvordering. Onze speciaal opgeleide medewerkers zijn bekend met zowel internationale wettelijke kaders als nationale regelgevingen en douanespecificaties.

In onze orderbeheersystemen worden alle klantgegevens van alle kanalen in realtime opgeslagen en geanalyseerd. Dankzij onze datamanagementoplossingen zijn alle gegevens altijd up to date, zodat deze als veilige basis kunnen dienen voor zakelijke beslissingen.

Onze oplossingen zijn afkomstig van een enkele bron, waardoor processen significant efficiënter en klantvriendelijker worden, zelfs voor eindklanten. Met onze oplossingen kunt u uw eigen middelen sparen en kunt u zich meer concentreren op uw kernactiviteiten.

 

Overzicht oplossingen

Order Management

Onze ervaren teams ondersteunen u en uw bedrijf in het gehele proces van de order-to-cash cyclus. Meertalige teams zorgen voor alle communicatie met de klant; van het ontvangen van bestellingen tot het beheer van retourzendingen, facturering en incasso.

Meertalige klantenservice

Onze oplossingen voor de klantenservice zijn een integraal onderdeel van ons aanbod. Onze oplossingen helpen u dicht bij uw klanten te zijn. Wij adviseren klanten, accepteren bestellingen en verzorgen voor u retouren, omruilingen, klachten en factureringsvragen.

Master Data Management

Als onderdeel van ons order-to-cash management verwerken wij alle stamgegevens van onze klanten. Wij plannen en beheren alle processen waarmee de stamgegevens worden geregistreerd, onderhouden en gebruikt.

Facturatie

Wij bieden een breed scala aan facturatiediensten. Van advies over alle aspecten van de optimale factuuropmaak tot het maken van facturen, het ontwikkelen van e-factureringsmodellen en het adviseren en ondersteunen van u bij het vinden van de juiste prijs/voorwaarden en het implementeren van de juiste betaalmethode.

Betalingsbeheer

Wij beheren uw gehele betaalproces. Wij kunnen meer dan 100 betaalmethoden in meer dan 100 landen verwerken, bieden specifieke oplossingen voor B2B-handel en integreren het betalingsproces in het betalingsproces voor een naadloze e-commerce inkoopervaring.

Risico Management

Een uitgebreide portfolio zorgt voor uw zakelijk succes: kredietcontroles, het instellen van kredietlimieten, actief beheer van betaalmethoden, analyse en beoordeling van de bestellingen, retouren en betalingsgeschiedenis van eindklanten, adresverificatie en identiteitscontrole.

Fraudebeheer

Wij gebruiken onze oplossingen om gevallen van fraude in een vroeg stadium voor u op te sporen en verdachte patronen te identificeren. Bewezen oplossingen voor fraudepreventie zijn onder meer kredietcontroles, automatische profiel tracking en innovatief, flexibel risicobeheer.

Vorderingen

Wij ondersteunen uw zakelijk succes met professioneel kredietbeheer. Wij sturen facturen uit, registreren inkomende betalingen, bewaken kredietlimieten en beheren actief vorderingen.

Incassodiensten

Goede incassodiensten moeten niet alleen gericht zijn op het innen van de verschuldigde bedragen, maar moeten idealiter voorkomen dat dergelijke maatregelen nodig zijn. Wij ontwikkelen klant- en marktspecifieke strategieën om wanbetaling op vorderingen te voorkomen.

Voor meer gedetailleerde informatie over onze oplossingen en diensten kunt u terecht op onze corporate website

Neem contact met ons op!

Vertel ons over uw individuele toepassing en eisen. Wij maken de optimale oplossing voor u mogelijk!