Wie we zijn

Uw opdracht onze missie

Arvato Supply Chain Solutions is de internationaal toonaangevend aanbieder van order-to-cash-oplossingen voor op de eindklant gerichte industrieën. Op 85 vestigingen in ruim twintig landen werken we aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen afgestemd op onze klanten. Veel bekende en succesvolle bedrijven vertrouwen op Arvato. Voor onze ruim 15.000 medewerkers is dit zowel een dagelijkse uitdaging als motivatie, aangezien het onze gemeenschappelijke visie is het internationale supply chain management-bedrijf met de grootste klantgerichtheid en beste IT-knowhow te worden. We ondersteunen onze klanten met het ontwikkelen van hun onderneming, de groei van hun merk en dus met het naar een hoger niveau tillen van hun bedrijf. Onze passie voor het beheren en transformeren van complexe processen binnen de supply chain, onze significante marktkennis en onze IT-knowhow vormen de basis van ons succes en het succes van onze klanten.

We zijn ervan overtuigd dat alleen diegenen die de vereisten van zowel de markt als de klant begrijpen oplossingen kunnen ontwikkelen. Om die reden is ons bedrijf ingericht naar bedrijfssectoren. Onze klanten zijn onder andere internationale marktleiders, DAX-bedrijven en bekende merken, maar ook jonge start-ups en groeiende middelgrote bedrijven. We ondersteunen hen met de evolutie en internationalisatie van hun bedrijfsmodellen. Meer dan 500 klanten vertrouwen op ons, omdat ze weten dat wanneer ze kiezen voor ons, wij het werk uit handen nemen, hoogwaardige kwaliteit leveren en voorzien in een merkbeleving die leidt tot klanttevredenheid in elke stap van het proces.

> 1,8 mln. m2

Opslagruimte wereldwijd

> 100 mln.

Verzendingen en Retouren Wereldwijd

15.000

Medewerkers

85 locaties

Wereldwijd

> 200

Online Winkels

> 500

Tevreden Klanten

Over Arvato

Arvato is een internationaal actieve dienstverlener en één van de acht divisies van Bertelsmann SE & Co. KGaA. De divisie omvat de groepen Arvato Financial Solutions, Arvato Supply Chain Solutions, Arvato Systems en de Majorel groep van ondernemingen, waarin Bertelsmann 50 procent van de aandelen bezit.

Meer dan 70.000 medewerkers in bijna 40 landen ontwikkelen en implementeren innovatieve oplossingen voor zakelijke klanten over de hele wereld. Dit zijn onder meer SCM- en IT-oplossingen, maar ook financiële en klantcommunicatiediensten, die voortdurend worden ontwikkeld met de nadruk op innovaties in de automatisering en gegevens/analytica.

Wereldwijd gerenommeerde bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren - van telecom- en energieleveranciers tot banken en verzekeringsmaatschappijen, e-commerce, IT- en internetproviders - vertrouwen op de oplossingen van Arvato.

Let op: als onderdeel van de Bertelsmann SE & Co. KGaA, publiceert Arvato geen apart bedrijfsrapport. Daarom vindt u hier alleen de bedrijfsrapporten van Bertelsmann SE & Co. KGaA.

Bedrijfsrapporten Bertelsmann

Arvato Supply Chain Solutions in Nederland

In Nederland hebben we 4 vestigingen: Gennep (Heijen), Venlo, Venray (Oostrum) en Schiphol-Rijk. We zijn vertegenwoordigd in alle logistieke hotspots en bieden een goede infrastructuur.  Onze meer dan 1000 medewerkers zijn toegewijd om een stabiele maar flexibele kwaliteitsgerichte dienstverlening te garanderen.

Wij bieden maatwerk oplossingen voor bedrijven die actief zijn in verschillende branches. Voor verschillende klanten nemen wij het gehele logistieke proces uit handen. 

Gennep
Venlo
Venray
Schiphol-Rijk

Arvato Mindset

Onze Mindset benadrukt waar Arvato als organisatie voor staat. Dit is waarom wij doen wat we doen en hoe wij het doen.